Om DecaDance

Vi er en arrangørgruppe for levende rollespill (ofte kalt “laiv” eller “live”) i Trøndelag. Siden vårt første arrangement i 2000 har vi arrangert spill både satt til nåtid innenfor sjangeren skrekk eller splatter’n’gore, middelalderskrekk og semihistoriske spill satt til vikingtid. Våre kjennemerker er det burleske, groteske, vulgære, politisk ukorrekte og – naturligvis – dekadente. Vi etterstreber voldsomme opplevelser; det skremmende, sensuelle og fandenivoldske.

Kontakt

Kontakt oss på e-post: decadance@decadance.no

Du kan komme med spørsmål, meninger eller bare uttrykke iver over en kommende live på forumet vårt på Laivforum, Norges største samling av ressurser for levende rollespill på nett. Vi er også å finne på Facebook.

Hvem er vi?

Lynne

I DecaDance fra Inndalssaga 4: Blodhevn, men med lang erfaring som arrangør i gruppen Arcadia. Lynn har en sterk fascinasjon for det dekadente og eksklusive, og er en gudinne på kjøkkenet. Hun utvikler plot som er like sødmefylte og skummelt forførende som kanelbollene hennes. Skikkelig dårlig på å sitte stille og late seg.

Roy

Fersk i DecaDance, men lang fartstid som arrangør i Skyggenes Dal, en av grunnleggerne i Landsbyen, og ikke minst hjernen bak vidunderredskapet AKKAR. Dataguruen over alle dataguruer, og med urokkelig humør og en mistenkelig utholdenhet.

Skjold

Fersk både i DecaDance og som arrangør generelt, men med bred erfaring i arrangering av vikingmarked, og inngående kunnskap om vikingtid, spesielt på håndverksiden. For Skjold så er fasen “Skjold gjør ting han ikke kan” bare et øyeblikks overgangsfase til “Skjold gjør ting han mestrer suverent og holder kurs i”. Onde tunger vil ha det til at istedenfor å sove, så tilbringer han nettene med å veve diamantkypert til sin nye kjortel eller å sy på sitt håndsydde telt.

Sverre

I DecaDance fra Inndalssaga 4: Blodhevn, men har erfaring som arrangør av flere forskjellige spill i Trøndelag. Han sitter på et imponerende, nesten skummelt ressursnettverk og mye kunnskap, særlig om administrasjon. Mester på forvaltning og formelle prosesser, så lenge han husker bilnøklene og/eller å ha på seg buksa. Han er også vår nåværende web-gnom.

Sunniva

Har vært med i DecaDance siden starten og den eneste som har vært med på alle spillene. Hun har ofte en finger med i rekvisita og grafikk, er den som kommer med de mest innfule og vulgære plottene våre, og hun er fanatisk opptatt av vikingtid og middelalder, og da særlig mat fra nevnte tid. Er iflg medarrangører altfor detaljorientert.

Tore

I DecaDance fra Inndalssaga 4: Blodhevn , men er en gammel ringrev i miljøet med mange og uante ressurser, hvor opptil flere av dem tåler dagens lys. Han er logistisk trollmann og bygger det meste. Over gjennomsnittet opptatt av mat, og er også kjent som Sinnakokken.

Torgrim

I DecaDance fra Inndalssaga 3: Tingfred. Han har klisterhjerne, er mester i finurlige detaljer og skriver roller som får en til å sette spørsmålstegn ved mannens mentale balanse. Hegner mot det poetiske i det grusomme, og har skummelt god fantasi i så måte.

Tidligere medlemmer

DecaDance har tidligere hatt med eminente arrangører som Benny, Heidi, Helge, Gudmund, Espen, Thomas, Sebastian “Sebbe” og Vero.

 

 

decadancelogo_heraldikk

Comments are closed.